YOGA MEDITATION AVSLAPPNING.
KURSER  FÖR DIG SOM VILL MÅ BRA. 

Klicka här för att redigera underrubrik

VÄLKOMMEN 

TILL VÅRTERMINENS

YOGA och AVSLAPPNING

HÄSTVEDA!

Söndagar

Datum: 20 januari - 14 april.
Lov 17/2

Kl. 18.00-19.15

Plats: Hantverksgården Hästveda. 

För vem?
Du kan vara nybörjare eller tränat tidigare. 

Pris: 1299:-

Plats är bokad när betalning gått in.
Kursen räknas som friskvård. Kolla med din arbetsgivare för att få del av avgiften betald.


                                       ANMÄLAN
Kursledare: Eva Sundström. 
Har över 20 års erfarenhet av Yoga, Meditation och Avslappning. Är utbildad ledare och har arbetat under flera år i Sverige och utomlands.   

Kursen passar både för dig som är nybörjare eller om du har Yogat tidigare. Ofta visar jag samma rörelse på olika sätt. Allt för att du ska kunna få den bästa möjligheten till att skapa en Yoga som passar just dig.

Yoga och Avslappning. 


En kurs som anpassar sig till dig, din kropp och förmåga. Här finns bland annat övningar för att hjälpa nacke, axlar och rygg. Få en starkare core.  Klasserna avslutas alltid med en uppskattad avslappning. Tid som behövs för att verkligen ge kroppen och sinnet tillfälle att varva ner. 


Vi behöver både och. Att enbart träna kondition eller styrka, men utesluta övningar för att sträcka ut dig kan skapa en obalans. Även ett hektiskt liv, ett stressat sinne behöver hjälp för att komma ner i varv. Att ge dig själv den tiden och gå på en Yoga och Avslappningskurs är en bra investering för dig, din kropp och ditt sinne.       


Det handlar inte om att prestera utan mer om att lyssna och känna efter. I yogan blir din kropp starkare och du sträcker ut dig på ett sätt som hjälper och mjukar upp kroppen. Att slippa stelhet, öka cirkulationen och få kroppskännedom . 


Men det är på dina villkor. Att släppa jämförelse och utgå ifrån sig själv. I Yogan finns även möjligheten till övningar där du finner ett lugn som kan vara svårt att hitta i vardagen. Det gör du genom olika övningar som din lärare vägleder dig igenom under klassen. 

Vi behöver alla stanna upp ibland för att orka fortsätta och må bra.     Du kommer att träna:


Andningsövningar. 


Vi kommer att växla mellan olika rörelser för din kropp som gör dig starkare, core övningar, mjukar upp dina muskler samt sträcker ut. 

Yoga är en bra träningsform med övningar för fascian. Exempelvis rygg, nacke och axlar kan få stel bindväv utifrån för lite rörelse. Rörelserna vi gör i Yogan kan vara till hjälp på fascians tillstånd.  

Vi  tränar bland annat  rygg, axlar och nacke både att kunna slappna av, mjuka upp samt sträcka ut. 

Men hela kroppen är inkluderad i vår Yoga.


Till sist avslutar vi med en skön, uppskattad avslappning. 

Tid som behövs för att du ska kunna få känna dig avslappnad i kroppen och sinnet. Minska stressen och öka din koncentration.


Här finns ingen jämförelse utan du Yogar utifrån vad som känns bäst för dig själv. 

Kom och var med!


ANMÄLAN

ANMÄLNINGSVILLKOR


Vid varje kurstillfälle får du: 


¤ Andningsträning. Hjälper dig att slappna av. Andningsövningar är även effektiva för ett bättre resultat i annan träning. Du får ut mer energi av varje andetag.  


¤ Träning för Fascia, bindväv. Yoga är en bra träningsform med övningar för fascian. Exempelvis rygg, nacke och axlar kan få stel bindväv utifrån för lite rörelse. Rörelserna som  vi gör i Yogan kan vara till hjälp på fascians tillstånd.


¤ Fysisk träning med positioner som ger bra styrka, rörlighet och mjukhet i kroppen. Detta är en allsidig träning som hjälper hela din kropp även inre organ. Exempelvis magen. 

Att sträcka ut din kropp ordentligt kan förebygga värk. Din kropp är byggd för rörelse och stretching. 


¤ Mental träning. Att få tid för dig själv. Att få landa. Men som även fortsätter utanför Yogamattan. Att kunna behålla lugnet, öka fokuseringen och kreativiteten. 


¤ Balans- och koordinationsträning. Att kunna balansera och stabilisera din kropp och leder är viktigt när du ska hantera tyngre belastning. Du tränar även de djupare musklerna så som mage vid dina balansövningar. Att träna koordination hjälper dig att kunna samordna.    


¤ Avslappning. Upplev tystnaden i lugnet. Minska oro. Bra för hjärnan. Du kan öka din koncentration och förbättra minnet.                                            


¤ Många får bättre sömn.


¤ Under den kursen lägger vi in olika övningar specialiserade för rygg, nacke och axlar.                                                                                           
¤ Yogan anpassas efter dig och vad du behöver. Ofta visas samma rörelse på olika sätt så du ska kunna välja vad som fungerar bäst för dig.


"Detta ger dig en möjlighet att länka samman kroppen och sinnet i din träning. Att ta sig tid, känna efter, samtidigt stärka och sträcka ut på djupet."   
 
VÄLKOMMEN!
/Eva.Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.