YOGA MEDITATION AVSLAPPNING.
KURSER  FÖR DIG SOM VILL MÅ BRA. 

Klicka här för att redigera underrubrik

MARKARYD


Söndagar 10 ggr Startar v.38 efter sommaren!

SÖNDAGAR 15.30-16.30 Kursen räknas som friskvård. Kolla med din arbetsgivare för att få del av avgiften betald. Här förs olika yogaformer samman och skapar en perfekt kombination för kroppen och sinnet. 


Vi tränar bland annat rörelser från medicinsk yoga för nacke, axlar och rygg. Du kommer även att få övningar för din Core. Det blir en kombination med  träning av muskelstyrka, stretch, att få möjlighet att sträcka ut och mjuka upp kroppen på djupet. 
Vi lägger in lite mer fysisk Yoga träning i den här kursen. Ofta visas samma rörelse med olika variationer för att du ska kunna anpassa din yoga och vad som fungerar bäst för dig. 


Du kan vara nybörjare eller Yogat tidigare!


Lärare: Eva Sundström. 

Har en bakgrund på över 20 år inom Yoga, Avslappning och Meditation. Är utbildad instruktör vilket har tagit henne på kurser som ledare i Sverige och utomlands. 


Kursen ska vara för alla! Här ska inte finnas någon jämförelse eller prestige. Yoga är att börja känna efter och se vad som fungerar bäst för varje individ. Man anpassar och gör vad som fungerar bäst för en själv.

Välkommen!

/Eva.