YOGA MEDITATION AVSLAPPNING.
KURSER  FÖR DIG SOM VILL MÅ BRA. 

Klicka här för att redigera underrubrik
YOGA OCH AVSLAPPNING

STRÖMSNÄSBRUK

Start Söndag 21/10

Kl.15.00-16.15

Datum 21/10-9/12

Lov. 4/11 samt 2/12 

Pris: 810:-

Du kan 

vara nybörjare eller  

tränat tidigare.   Plats är bokad när betalning gått in.
Kursen räknas som friskvård. Kolla med din arbetsgivare för att få del av avgiften ersatt.

Kursledare: Eva Sundström. 
Har över 20 års erfarenhet av Yoga, Meditation och Avslappning. Är utbildad ledare och har arbetat under flera år i Sverige och utomlands.   

Kursen passar både för dig som är nybörjare eller om du har Yogat tidigare. Ofta visar jag samma rörelse på olika sätt. Allt för att du ska kunna få den bästa möjligheten till att skapa en Yoga som passar just dig.

Tid för att släppa alla måsten och bara må bra!


Kom och var med!


ANMÄL DIG I DAG!


ANMÄLNINGSVILLKORVid varje kurstillfälle får du: 


¤ Andningsträning. Hjälper dig att slappna av. Andningsövningar är även effektiva för ett bättre resultat i annan träning. Du får ut mer energi av varje andetag.  


¤ Fysisk träning med positioner som ger bra styrka, rörlighet och mjukhet i kroppen. Detta är en allsidig träning som hjälper hela din kropp även inre organ. Exempelvis magen. 

Att sträcka ut din kropp ordentligt kan förebygga värk. Din kropp är byggd för rörelse och stretching. 


¤ Mental träning. Att få tid för dig själv. Att få landa. Men som även fortsätter utanför Yogamattan. Att kunna behålla lugnet, öka fokuseringen och kreativiteten. 


¤ Balans- och koordinationsträning. Att kunna balansera och stabilisera din kropp och leder är viktigt när du ska hantera tyngre belastning. Du tränar även de djupare musklerna så som mage vid dina balansövningar. Att träna koordination hjälper dig att kunna samordna.    


¤ Avslappning. Upplev tystnaden i lugnet. Minska oro. Bra för hjärnan. Du kan öka din koncentration och förbättra minnet.                                            


¤ Många får bättre sömn.


¤ Under den kursen lägger vi in olika övningar specialiserade för rygg, nacke och axlar.                                                                                           
¤ Yogan anpassas efter dig och vad du behöver. Ofta visas samma rörelse på olika sätt så du ska kunna välja vad som fungerar bäst för dig.


"Detta ger dig en möjlighet att länka samman kroppen och sinnet i din träning. Att ta sig tid, känna efter, samtidigt stärka och sträcka ut på djupet."   
 
VÄLKOMMEN!
/Eva.

    


ANMÄLAN